29 Nisan 2013 Pazartesi

Beni Böyle Sev 12.Bölüm

Ayşem güzel bir güne uyanmışken Ömer'i yanında bulamayınca endişelenir. Karısının ''sözde'' verdiği müjdeli haberi iş dönüşünde alan Reha beyefendi(!!!) Ömer ve Ayşem'i tamamen ayırmak için kolları sıvar. Nezih, Halukla birlikte yaşamaya başlamıştır fakat oturdukları evi Ömer den sakladıkları için vicdanı hiç olmadığı kadar rahatsızdır. Buna mukabil ortağı Halukla yaptıkları plan her şeyi karıştırmakla kalacaktır. Beni Böyle Sev 12.Bölüm izle Ömer iş görüşmesi için gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanınca Ayşemin kıskanması kaçınılmaz olur. Ömer her şeyin farkındadır. Ayşem sevdiğine elbette sahip çıkacaktır. Üniversiteli karı koca aşıklar tam aradıkları evi bulmuşken başka bir süprizle karşılaşır. TRT 1 ekranların büyük bir beğeni ile hayranları tarafından izlenilen Beni Böyle Sev dizisi bu hafta yine birbirinden güzel sahnelerle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Beni Böyle Sev 12.bölüm tanıtım fragmanını web sayfamızdan izliyebilirsiniz. 

Beni Böyle Sev yeni 12.bölümü ile 29 nisan 2013 pazartesi akşamı TRt 1 ekranlarından sevenleriyle buluşacak. Peki bu hafta neler yaşanacak neler olacak? Resmi web sayfasına baktığımızda Beni Böyle sev Dizisinin 12.bölüm özeti şöyle geçmektedir. Güzel bir güne uyanan Ayşem, yanında Ömer"i bulamayınca endişelenmiştir. Oysa Ömer"in ona hoş bir sürprizi vardır. İş seyahatinden dönen Reha, karısından aldığı müjdeye çok sevinir ve Ömer"i, Ayşem"den tamamen koparabilmek için atağa geçer. Haluk"la birlikte yaşamaya başlayan Nezih, oturdukları evi, Ömer"den gizlediği için vicdanen rahatsızdır. Ne yapıp edip Ömer"e yardımcı olmanın yollarını arar. Ancak Haluk"la birlikte yaptıkları plan, büyük bir karışıklığa neden olacaktır. Sevdiğinin üstüne düşme sırası şimdi Ayşem"dedir. İş görüşmesi için gittiği yerde ilgi gören Ömer, Ayşem"in kendisini kıskandığını farkeder. Nail, hiç ummadığı bir anda aldığı teklife şaşırır. Bu şaşırtıcı teklif, planlarını hızlandırmasını sağlayacaktır. 

Beni Böyle Sev 12.Bölüm Reyhan, Nezih"in yaşadığı ailevi sıkıntıyı bildiğini belli eder, Nezih"se Reyhan"ın göründüğünden farklı biri olduğunu farkeder. Ayşem ile Ömer, onları ayırmaya çalışanlara inat birlikteliklerini perçinlemektedir. Ancak tam da hayallerini kurdukları evi bulmuşken hiç hesapta olmayan bir gelişme olur. İşte Beni Böyle Sev 12.Bölüm Fragmanı Pirsushaber.com'u  Tercih ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz. İyi Seyirler Dileriz   Geceyi Ömer'le birlikte Seda'nın evinde geçiren Ayşem, gördüklerinden sabah kimseye söz etmez. Kahvaltı sofrasında Seda'nın söyledikleri ise içindeki korkuları iyice alevlendirir. Nezih, annesinden duyduğu haber karşısında adeta şoka girer. Aklı allak bullak halde geldiği okulda, yaptığı bir patavatsızlık ortalığı fena halde karıştırır. Zaten içten içe dolmakta olan Ayşem, Ömer ile kavga eder. Boşanmayı dile getirecek kadar büyüyen kavga, okuldakileri endişelendirir. Ömer, masumiyetini ispat edip Ayşem'in korkularını giderebilirse evlilikleri kurtulacaktır. Nail, iyiden iyiye kızını özlemektedir. Evliliğin çabuk olduğunu ve buna da kendisinin sebebiyet verdiğini düşünür. Üstüne üstlük kızıyla yeterince haberleşememektedir. Bir süredir karısının davranışlarından şüphelenen İlyas, Safiye'nin peşine düşer ve gördükleri karşısında çılgına döner.

0 yorum:

Yorum Gönder