29 Nisan 2013 Pazartesi

Karadayı 29.Bölüm

Karadayı 29. Yeni Bölüm Bu Akşam ATV'de... Karadayı 29.Bölüm izle yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Karadayı bomba gibi bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi gününün en çok izlenen dizi olan Karadayı'nın 29. yeni bölüm fragmanı ATV tarafından yayınlandı.

Karadayı 29. yeni bölüm bu akşam ATV ekranlarında olacak. Karadayı 28.bölümünde Salih, Feride'ye Mahir Kara olduğunu itiraf etmişti. Karadayı 29. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. İşte Karadayı 29. yeni bölüm fragmanı... ATV'nin en çok izlenen dizisi olan Karadayı'nın 29. yeni bölüm fragmanı Atv'nin web sitesinden yayınlandı. Karadayı 29. bölüm 29 Nisan Pazartesi bu akşam ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak. Karadayı dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. ATV'nin Karadayı Gururu! Karadayı'nın yıldızları Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu, şıklıklarıyla da geceye damga vurdu. Bu yıl 4.'sü düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri töreni, önceki akşam Mardan Palace'ta sahiplerini buldu. Ekranların en iyilerinin seçildiği geceye; atv damgasını vurdu Karadayı 29.Bölüm

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Karadayı, gecede 'En İyi Yeni Sezon Dram Dizisi' seçilirken; başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu da 'Dram Dizisi En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. ATV; Karadayı'nın yanı sıra 3 ödülün daha sahibi olarak gecenin en çok konuşulan kanalıydı. Benim İçin Üzülme, 'en iyi görüntü yönetmeni ve müzik' ödüllerini alırken; 'Kim Milyoner Olmak İster?' de 'en iyi yarışma programı ödülüne layık görüldü. ATV'nin sevilen dizisi Karadayı da bu hafta ortam oldukça geriliyor. Büyük merakla beklenen bölümde Mahir kimliğini açıklayıp Feride ye evlenme teklifi edecektir. Ancak olaylar bunlardan ibaret değildir.

Necdet, Salih'in Mahir olduğunu anlamıştır ve bunu Turgut'a anlatacaktır. Kabadayıların bi sevkiyatında Mahir, Yasin'e yardım edecektir fakat olay yerinde Turgut'u da gören Mahir şüphelenir. Mahir, Turgut'un gerçek yüzünü görmeye çok yaklaşmıştır. Mahir davasında iyice köşeye sıkışmış ve Feride ye gerçekleri anlatıp evlenme teklifi etmek üzereyken Turgut gerçekleri öğrenmesi için Feride'yi harekete geçirecektir. Karadayı Yeni Bölüm'de; Mahir'in sırrını öğrenen Feride şok olur. Mahir'i tutuklatmaya karar verir. Ancak durumdan istifade eden Turgut, Feride'nin yüreğini kazanmak için sürpriz bir hamle yapar. Mahir sevkiyatta çıkan olayların örtbas edilmesinde Turgut'un parmağı olduğundan şüphelenir. Dava dosyasına ulaşmak için gizlice adliyeye, Turgut'un odasına girer. Bu sırada Mahir, ölüm fermanının yazıldığından habersizdir! Mahir, Turgut'un maskesini düşürmek için Feride'nin karşısına çıkar. Ancak hayatı tehlikededir. Ölümün soğuk nefesi Mahir'in ensesindedir! Fragmanda vurulduğu görülen Mahir yaşayacak mı? Feride ile Mahir'in aşkı ne olacak? Mahir ile Feride tekrar biraraya gelecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Karadayı dizisinin 29 Nisan Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak.

0 yorum:

Yorum Gönder