11 Nisan 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 188.bölüm fragmanı full izle!! (KVP 11 Nisan 2013) Kurtlar Vadisi Pusu 188. yeni bölüm özeti, Kurtlar Vadisi Pusu 188. son bölüm fragmanları izle, Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölümde bu akşam neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölümde Polat Alemdar ihtiyar heyetini yeniden toparlayacak, KVP 188.bölümde Polat, ihtiyar heyeti ile neler konuşacak? Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA avrupa kupa maç saatine denk gelen sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşamki yeni bölümü yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu'da geçen hafta neler yaşanmıştı? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 186. bölümde Poyraz'ın gözlerini çıkardığı

Adil Bey'in yaşıyor olması Vadi hayranlarını sevindirdi. Heyet üyelerine Sencer'in gerçek yüzünü gösteren Polat Alemdar, onları olağanüstü toplantıya ikna etti. Böylece Sencer'in hain olduğu isbatlandı. Üyelerin kendisinden habersiz toplanacağını haber alan Sencer ise, Poyraz'a toplantıya katılan bütün üyelerin öldürülmesi emrini verdi.

Doktoruyla görüşen Polat Alemdar, yüzündeki maskeden kurtulmak istediğini söyledi. Doktor ise maskeye oldukça doğal bir çözüm buldu: Polat Alemdar sakal bırakacak... Olağanüstü toplanan İhtiyarlar Heyeti, Sencer'in hain olduğunda hemfikir olup, Aksaçlı olarak hükmünü yitirdiğine karar verdi. Sencer'in yanı sıra, gözlerini kaybettiği için Adil Bey de hükmünü yitirdi. Sencer hakkında Heyet'in verdiği kararın icrası görevi ise Polat Alemdar'a verildi. Ancak Polat'ın canını yakan bir icra görevi daha vardı: Adil Bey'in de infazını Polat Alemdar'ın gerçekleştirecek olması.

kaynak: http://www.legaldizi.com/dizi-izle/kurtlar-vadisi-pusu.html

0 yorum:

Yorum Gönder