26 Nisan 2013 Cuma

Tatar Ramazan 1.Bölüm

Tatar Ramazan Dizisi ATV'de Başlıyor (Tatar Ramazan 1.Bölüm izle)... ATV'nin yeni dizisi Tatar Ramazan 1. bölümü ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Kadir İnanır'ın başrolünde oynadığı Tatar Ramazan filmi yeniden dizi olarak çekiliyor. Başrollerini Bülent İnal ve Türkan Yılmaz'ın paylaştığı Tatar Ramazan dizisi büyük ses getireceğe benziyor. İşte Tatar Ramazan Dizisi 1. bölüm fragmanı... Tatar Ramazan Dizisinin Konusu...Dizi, sıradan bir demirci iken efsaneye dönüşen, bozuk düzenle mücadele eden bir kahramanın hikâyesini ekrana getirecek. Özlenen oyuncu Bülent İnal, Tatar Ramazan rolü ile sevenleriyle buluşacak. Tatar Ramazan'ın adalet için verdiği mücadeleyi izlerken, mertliğin, cesaretin, onurun zulme başkaldırısına tanık olacaksınız.

Tatar Ramazan Her Cuma ATV'de...ATV'nin yeni dizisi olan Başrollerini Bülent İnal ve Türkan Yılmaz'ın paylaştığı Tatar Ramazan bu akşam yayınlanacak olan 1. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Kadir İnanır'ın başrolünde oynadığı Tatar Ramazan filminden uyarlanarak hazırlanan 'Tatar Ramazan' dizisi ATV ekranlarında her Cuma akşamı hayranlarının karşısına çıkacak. Tatar Ramazan Dizisiyle Ekranların Yeni Yüzü Olmaya Hazırlanıyor

Tatar Ramazan 1.Bölüm Başrol oyunculuğunu Kadir İnanır'ın oynadığı Türk Sinemasının Efsane Filmi Tatar Ramazan, dizi oluyor. Dizi ekibi, dizinin çekimleri için Ödemiş'e bağlı Birgi Beldesi'nde hazırlıklarını sürdürüyor. Dizi ekibinden henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için başrol oyuncusunun kim olacağı halen gizliliğini korurken, dizi ekibi tarihi Birgi Beldesi'nde dizi sahneleri için plato oluşturmaya başladığı ve dizinin önümüzdeki aylarda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Tatar Ramazan Dizi Konusu Nedir? Tatar ramazan dizisinde, hapishaneleri mesken tutmuş, boyun eğmez, haksızlıklara karşı kayıtsız olamayan, ezilen hor görülen mahkûmların dostu, yiğit bir mahkûmun maceralarını anlatılacak. Hapishanelerde ünü dilden dile dolaşan Tatar Ramazan, adeta mahkûmların gözünde kahraman. Haksız uygulamaları, adam kayırmaları, kötü muameleleri ile hapishane yönetimleri mahkûmlara cehennem azabı yaşatmaktadır. Tatar Ramazan ise gittiği hapishanelere, kendi kurallarını, kendi adilane yaşam tarzını benimsetmiştir. Tatar Ramazan dizisinin filmle aynı konseptte olup olmayacağı merak konusu. Tatar Ramazan Dizi Başrol Oyuncusu Kim? Tatar Ramazan dizisi için birçok ünlü oyuncunun adı geçmişti. En yaygın kanıya göre dizinin başrolünü yani Tatar Ramazan rolünde Bülent İnal'ın oynaması bekleniyor. Tatar Ramazan Dizisi Hangi Kanalda? Tatar Ramazan Dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

0 yorum:

Yorum Gönder